Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arteriyel hipertansiyon ile askerlikten erteleme almıştım. Şimdi durumum ne olur?

Jakd4321

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
4
Merhabalar benim gelecek ay muayenem var askerlik için ilk sene arteriyel hipertansiyon vardı 1 yıl erteleme verdiler
Şimdi ama kolesterol hastalığım ve koroner arter hastalığım var sizce muaf tutulurmuyum cevaplarsanız şimdiden teşekkürler.

merhabalar cevapladığınız için teşekkürler birdaha mı erteleme verirler yani

@Jakd4321,

Hocam ben kilo ve psikiytriden muaf aldım. Sizin durumunuzu hastalığınızı bilmiyorum. Ama erteleme vermişlerse ikinci sefer en kötü yine erteleme alırsın. Tabi hastalığın iyileşmediyse.

@Jakd4321,

Sorunuza buradan cevap yazsam olurmu?

Arteriyel hipertansiyon koroner arter hastalığı.

Erteleme alsanız da elverişli değildir raporu verilecektir.

bir önceki sene sadece arteriyel hipertansiyon dan 1 sene erteleme verdiler askeriyeye şimdi ise hastalıklarım arttı

Arteriyel hipertansiyon
aterosklerotik kalp hastalığı(koroner arter hastalıgı diye girmiş abi)
Kolestrol hastalığı var birde sence muaf olurmuyum yoksa askere gidermiyim bir bilgi verirmisin iyi akşamlar. Bunlarla beraber bu hastalıklarla 6 tane ilaç kullanıyorum abi günlük sizce durumum ne olur. 18 gün sonra muayenem var

@OğuzHan112 abi cevaplayabilirmisin musait olunca

Son düzenleme:
Erteleme çıkabilir n en son kararı tabiki kardiyoloji Dr verecek geçmiş olsun

@mehmet-41, merhaba teşekkürler cevapladığınız için bir daha erteleme vermeleri mümkün mü ?

Cevap yazmışım size ama tekrarlayalım.

Ht tanısıyla 1 yıl erteleme almışsınız, Sonradan kah çıktı diyorsunuz veya chd denilebilir.. erteleme belki tekrarlanabilir sonrası muafiyettir 🙋

@Jakd4321,

Üst Alt