Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaş edinemediğim için dışlandığımı düşünüyorum..?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
221
Reaksiyonlar
189
Merhaba. Ben bipolar bozukluk hastasıyım. 13 yıldır tedavi görüyorum. Kendimi bildim bileli arkadaş edinemiyorum. Arkadaş edinsemde farklılığım anlaşıyor belirli süre sonra. 13 aydır remisyondayım. Hastalık olarak iyiyim ama asosyalliğimi bir türlü gideremiyorim. Bu hafta 3 günlük birleşmiş milletler simülasyonu na katildim. Ama ne konuşabiliyorum ne arkadaş edinebiliyorim. Hep tek tabancayım. Ben gibi olan var mı?

Mesleğin yoksa TRSM gibi kurumları tavsiye ederim. Yeni arkadaşlar edinirsin. Ortak aktivitelere (resim yapma vs) katılırsın Ben işe gidip çalışarak kafa dağıtıyorum

Son düzenleme:
Ben de asosyalim. Fazla samimi olamadım üniversitedekilerle. Ben de saldım uğraşmıyorum artık. Tatilde hiç demediler biz şuraya gidiyoruz sen de gel diye.

@dreamfail, aynı ben,hiç arkadaşım yok.kimseyle anlasamiyorum,kimseye güvenmiyorum.su hayatta çok sıkılıyorum ama insanları da sevmiyorum..

benimle sigarasına arkadaşlık ederlerdi ?
2007 den beridir görüşmüyorum zaten de konuşamıyorum ki

Sigara için arkadaşlık eden adamdan adam olmaz. İnsanlar zararlı parazitler

Bende aynıyım bende kımseye güvenmiyorum. Kimseye içimi dökemiyorum. Kendimi hep yalnız hissediyorum. Çevremde bir çok insan var fakat gerçek arkadaş dost sırdaşım yok

Burada 2010 yılında n bu yana buradayım. Evet yazıyorum çiziyorum bildiklerimi paylaşıyorum. Ama telefonda konuşmakla yazmak arasında bence çok farklılık var

kız arkadaşım olmuştu sadece telefonda mesaj olarak konuşmuştuk buluşmadık bile konuşamıyorum maalesef konuşamıyorum

Karşımıza hayırlı bir kısmet çıkar inş.

Son düzenleme:
Bence bu site beni kurtardı muhabbet ediyorum iyi oluyor,sosyallesiyorum. Ahaa sende öyle yap,zaman geçiyor,kafan dağılıyor.@Tyler D.,

@Ahmet T, siz neler yapıyorsunuz gün içinde, mesala oruç tutuyor musunuz, yada müzik dinliyor musunuz? Hayat nasıl geçiyor?

Oley güzel gercekten ,açayım da dinliyim azcik 💃

@tyler D, aç dinle ve ritm tut,iyi geliyor..bak dans ederken de yazılıyor 🤪

Üst Alt