Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımın plakasına engelli damgası yaptırmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

ben geçtiğimiz yıl bir araç aldım. Plakasını normal araç plakası vermişlerdi ben de dert etmedim çünkü kimliğimi gösterip herşeyi yapabiliyordum. Ama birkaç ay önce bir polis arkadaş (sağolsun ceza yazarken) eğer kişisel olarak alınganlık göstermiyorsan plakanı değiştirmeni öneririm çünkü pek engelli plakalıları cevirmiyoruz. Hatta yasak bir yere park etsen ceza da yazmıyoruz dedi.

Geçtiğimiz hafta sonunda fırsat bulup Atasehir emniyetine gittik ama orda bir amir artık engelli plakası hiçbir şekilde verilmiyor dedi. Bilgisi olan var mı?
Otoparkta engelli yerine park edince sileceklerimin kaldırılması can sıkıcı oluyor...

Mutlu günler...

evet bende artık verilmiyor diye biliyorum.
size önerim park kartınızı A3 boyutunda büyüttürün pvc yaptırın iki adet ön ve arka camlara koyun silecek kaldırılmasını belki bu şekilde çöze bilirsiniz diye düşünüyorum.

artık plakada teekrlekli sandelyeli adam şekli zorunlu değil hatta yok bile çok da iyi oldu damgalı damgalı dolaşmak saçmaydı :D

Engelli olduğunuzu gösteren bir stikır yaptırırp aracınızın görünür yerlerine yapıştırabilirsiniz...

Üst Alt