Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımı 5 yılın sonunda hangi fiyat üzerinden satacağım?

salih2934

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben şimdi araç almak istesem atıyorum 50bine araç aldım 5yil sonra engelli bir arkadaşa sattigimda ikinci el sattigimda piyasa değerinden mı satiçam nasıl oluyor ? Normal satış yapsam birine satabiliyor muyum otvsiz aldığım için zararım oluyormu satınca

5 yıl sonunda normal araç statüsünde normal bir kişiye satma hakkın var indirim olayı bitiyor, engelli birine satman çok zor olur norma bir araçmış gibi satarsan daha karlı olursun

5yil sonra nasıl indirimi bitiyor satış için 5yil kullanma şartı var 5 yıl sonra sattigimda engelliye satmam piyasanın altindami satmam gerekiyor normal sattigimda devlet şartıyım kişiden ötv almiyacakmi prosedürleri nasıl ilerliyor acaba hani sıkıntı oluyosa satışta zarar oluyosa hiç otvye bulasmiyim diyorum

Son düzenleme:
yurt içinden aldığın aracı beş yıl dolduktan sonra normal olarak satabilirsin ,zaten bizlerin beş yılda bi hakkı var, hakkı olan sıfır alır. sen aracını piyasa değerinde normal olarak sat, sonra sıfır bi araba daha al hayırlı olsun.

Üst Alt