Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımda yabancı uyruklu yolcu taşıdığım için para cezası aldım ve aracım bağlandı..?

ayşe can

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
08.11.2012 tarihinde bir arkadaşımın misafirlerini sabiha gökçen havalimanına bırakacaktım misafirleri yabancı uyrukluydu onları otellerınden aldım yola çıktım boğaz köprüsü girişinde rutin kontrol yaptıklarını söyleyen sivil memurlar evraklarımı istediler ben kendilerine verdim daha sonra araçtakilerin kim olduğunu sordular bende misafirlerim olduğunu ve sabiha gökçen hava limanını bırakacağımı söyledim daha sonra beni araçtan indirerek misafirlerime bir şeyler soracağını söylediler daha sonra
misafirleri araçtan indirdiler ve bir ticari araca bindirerek gönderdiler kendilerine neler olduğunu sorduğumda sizi biraz bekleteceğiz dediler ben bir anlam veremedim daha sonra bana aracınıza binin ve bizi takip edin dediler bende aynen öyle yaptım ve beni bir oto parka çekerek aracınızı 60 gün süre ile bağladık ayabancı uyruklu yolcu taşıyorsunuz sizi ek.2-3 cezası ile 1950tl ceza ve 60 süre ile aracınız bağlandı dediler neler olduğuna bir anlam veremedim daha sonra oradan ayrıldım ve ek.2-3 cezasının korsan taşımacılık tan bağlanmışım bir anlam veremedim araştırdım ve bu gün hemen iki dava açtım şimdi sonucunu bekliyorum siz siz olun yabancı uyruklu misafir getirmeyin veya böyle bir durumla karşılaşan varmı merak ediyorum şaka gibi ya hala şoktayım biri beni bilgilendirsin

Çok İlginc İlk Defa Böyle Birşey Duyuyorum .Bu İşlem Korsan Taksicilere Yapılıyor.Siz Böyle Bir Şey Yaptınızmı Daha Öncesinden

hayır bende buna anlam veremedim mahkeme sonucunu beklemek zorundayım merak ediyorum

Sadece yabancı yolcu taşımakla ilgili değil bu uygulama yerlide olsa polis korsan taksiler için
bu şekilde hareket ediyor.

Geçenlerde bir akrabamı 20 km takip etmişler arkada eşi ve torunu varmış durdurup araştırma yapmışlar.
Korsan taksicilik yapmanızdan şüphelendik demişler durum aydınlanınca da bırakmışlar.

Muhtemelen sizi de bir yerlerden takip etmişlerdir.

sanmıyorum çünki her kezi çeviriyorlardı ben şunu anlayamadım insan eyer öyle bir şeyden şüpheliniyorsa aracın içindeki insanlara sormaları lazım değilmi

Evet, ben de konunun Ferit abinin dediği çerçevede olduğunu düşünüyorum. Bu konuda yapacak bir şey yok sanırım.

evet korsan taksi olayı. benzer şey bir çok kişinin başına geliyor.

Üst Alt