Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araca özel tertibatı kim takacak? Ortalama ne kadar ücret tutuyor?

patifa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
3T3N1TY

merhb bende bir sey danışabilir miyim.? diyelim aracı almaya karar verdik (raporumda elden tertibatlı oto vites araç kullanabilir yazıyor) bu tertibatı kim yapacak bayi mi? ve bunların ortalama ücreti hakkında bilginiz var mı? sanıyordum ki , sadece oto vites ötv indirimi olabilir:( demek illa o elden tertibat yaptırılacak:) en azından ameliyatlardan sonra kullanmak kolay olur.. .

patifa

BAyi de yaptırtabiliyor, siz de yaptırtabiliyorsunuz. Bu işi yapan firmalar var...

500 TL'den 5000 TL'ye kadar donanım var.

patifa Tertibatı yapacak kişi ve kurum konusunda belirlenmiş bir kısıt yok , Bu iş markadan markaya bayiden bayiye çok farklı durumlar içeriyor kimi bayi kendi servisinde yaptırıyor kimi araçlar fabrikadan yapılarak geliyor kimiside ben karışmam çekiciyi çağır al aracını yaptır hallet diyor . Benim şahsi fikrim bu konuda hiç bir sorumluluk almadan bütün işin bayiye yaptırılmasıdır tertibat takılması , tekrardan muayene girmesi gibi süreçlerle uğraşarak riske girmeye gerek yok

Üst Alt