Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç ve ehliyet raporunun geçerlilik süresi ne kadardır?

bayseyyah

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar selam 2 hafta önce sadi konuk dan (otomatik vitesli araç kullanabilir;H ehliyet alabilir) raporunu aldım fakat hemen kullanmak istemiyorum raporumda süresiz ibareside mevcut burda sormak istediğim bu raporu ben bir kaç sene sonrada kullanabilirmiyim ?
şimdiden tşk.

rapor süresi

süresiz yazan raporumla 5 yıl sonra otomobil aldım hiç bir sorun olmadı sizinde olmaz

Ehliyeti 1 yıl içerisinde almalısınız. Yoksa süreklide olsa güncel rapor isterler sizden. Ehliyeti aldıktan sonra aracı almak için istediğiniz zaman kullanabilirsiniz raporunuzu.

KKELEBEKK;
Aynen öyle ehliyet için rapor 1 yıllık olmalı en fazla, araç almak için sıkıntı yok.

madem sıkıntı yoksa ehliyet süresineden her yıl olamak zorunda , ehliyet orana göre degişirse tekrardan raporda yazan ötv siz arac alamayız.. sonuçta aractan önce ehliytet olması lazım....

.ben im şuanda kalıcı raporumda oto vitesli arac kullanabilir.h ehliyeti alır diye yazıyor.. yanlız seneye ehliyet almak için tekrardan heyete girsem birseyin yok h ehliyetin iptal der bunun sonucunda ötv siz arac ta alamam...
bu konu hakkında bilen arkadaslar yazsın... benim raporumda hem h ehlieyeti hem oto vitesli tek raporda yazıyor, rapor kalıcı diye işaretlenmiş buna göre he yıl ya da belirli zamanda ehliyet için tekrar heyete girmem mi gerekecek

Üst Alt