Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç için iki ayrı hastaneden sağlık kurulu raporu için başvuru yapmak..?

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar arkadaşlar

gecen ay ötv için bir hastaneye müracat ettim saglık raporu cıkarmak için görevliye bana özel donanımlı arac kullanabilir yazması gerek raporun arkasına dedim fakat biz öyle bir yazı yazamayız dediler onu saglık il müdürlügü belirler dedi
sonra eve geldim ya boşuna beklemiyim diger hastaneyede gidip bir sorayım dedim ve hastaneye gittim görevliye saglık raporu cıkaracam fakat raporun arkasına özel donanımlı arac kullanabilir yazması gerekli dedim onlarda saglık il müdürlügünün komisyonundan aldıgım b sınıfı sürücü olur raporun fotokobisini getirin ekleyip şartlar uyyuyorsa saglık kuruluna girip doktorlar bakar yazarlar dediler.

şimdi 2 hastanedende 2 gün arayla heyete girecem fakat ilerleyen yıllarda bu sorun olurmu neden 2 hastaneyede girdin diye bu kezde 1 hastaneye girmiyip digerine gireyim diyorum onunda heyete girmediyin için yarıda bıraktıgım için ceza gelirmiş 250-300 tl arası napıcagımı şaşırdım lütfen yardım edin

bulent381

Aynı anda iki rapor alman sıkıntıya yol açar. En son tarihli raporu araç alımında kullanmak ZORUNDASIN zira.

İlk başvurduğunu yok say, ikinci başvurunu sürdür.

İlk saglık kuruluna bugun girdim digeri cuma günü bugunk verilecek raporu kullanıcam cuma günü ise heyete girmesem olurmu saygılar girmesem heyete işlemi yarıda bıraktıgım için 300 cezası varmış

Üst Alt