Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç için alacağım rapor Merkezi Sağlık Kurulu'na gider mi?

Konular
90
Reaksiyonlar
0
ben yaklaşık üç senedir vergi indirimden faydalanıyorum.o zaman raporum %74 olarak onaylanmıştır.ben şimdi araba almak için tekrar rapor için başvuracam.%90 rapor almak için.şayet %90 rapor alırsam raporum tekrar merkezi sağlık kurulunamı gidecek yoksa raporu olduğu gibi kabul edeceklermi.

Araç alımında hastaneden verilen rapor geçerlidir. Rapor üzerinde herhangi bir denetleme ya da değerlendirme yapılmaz.

Teşekkürler sayın oturan boğa.yani ben araç için hastaneye başvurup diğer raporumu etkilemez.

Eskiden olan raporu etkileyip etkilemeyeceği ayrı bir konu. Benim yukarıda söylediğim şey buna dair değil... Araç için aldığınız raporun neyi etkilemesinden tereddüt yaşıyorsnuz?

ben vergi indiriminden faydalanıyorum.raporum %74 olarak maliye tarafından onaylanmıştır.hastalığım ilerledi.benim teretüdüm %90 rapor alsam bana diyebilirlermi önceki raporun %74 şimdi neden %90.teredütlerim bundan ibaret

Demezler. Sen vergi dairesine gidip "bu raporu işleme koyun" demediğin sürece araç için aldıın rapordan vergi dairesinin "haberi olmaz".

Araç veya ehliyet raporu için hiç bir kruumun sevki olmaz, olamaz.

Üst Alt