Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç almak için raporu kaç günde ve nasıl alabilirim?
Ben Konyada yaşıyorum 1 hafta oldu raporu alalı burdaki düzene göre. devlet hastahanesine heyet günü gidilir sağlık kuruluna H sınıfı ehliyet ve tertibatlı araç kullanmak ve almak için rapora ihtiyaç var denir. gerekli belgeler hazırlanır yaklaşık bi 10 doktor felan dolaşılır muayene için.. burda kararı verecek kişi aslında fizik doktorudur. ben ortapedik engelli olduğum için sonra heyete girilir heyette en az 6 veya 7 doktor senin ehliyet ve tertibatlı araç alman ve kullanman hakkında karar alır tabi durumunuz müsait ise tertibatlı araç kullanmaya veya ehliyet almaya. 1 hafta sonra sonuç için gelin denir sonuç olumlu ise her hangi bir sürücü kursu ile görüşür ehliyetinizi alırsınız ve hayırlı olsun eğerki aracı siz sürmeyecekseniz raporunuz en %90 olmalı aracı yine üzerinize alıp 3. dereceye kadar yakınları kullanabilir ibaresi yazılır ruhsata