Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç almak için raporu kaç günde ve nasıl alabilirim?

MEHTAP

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın oturan boga raporu nasıl ve kaç günde alabilirim.

tabi araç almak için.

Ben Konyada yaşıyorum 1 hafta oldu raporu alalı burdaki düzene göre. devlet hastahanesine heyet günü gidilir sağlık kuruluna H sınıfı ehliyet ve tertibatlı araç kullanmak ve almak için rapora ihtiyaç var denir. gerekli belgeler hazırlanır yaklaşık bi 10 doktor felan dolaşılır :) muayene için.. burda kararı verecek kişi aslında fizik doktorudur. ben ortapedik engelli olduğum için sonra heyete girilir heyette en az 6 veya 7 doktor senin ehliyet ve tertibatlı araç alman ve kullanman hakkında karar alır tabi durumunuz müsait ise tertibatlı araç kullanmaya veya ehliyet almaya. 1 hafta sonra sonuç için gelin denir sonuç olumlu ise her hangi bir sürücü kursu ile görüşür ehliyetinizi alırsınız ve hayırlı olsun :) eğerki aracı siz sürmeyecekseniz raporunuz en %90 olmalı aracı yine üzerinize alıp 3. dereceye kadar yakınları kullanabilir ibaresi yazılır ruhsata

Ben İstanbul'da bir günde almıştım.

Hastanesine göre değişiyor. Numune'den uazak durun derler Ankara için...

Rapor almak için giderken gereken bir şey var mı fotograf istiyorlar mı ?
Rapor için haseki hastanesi nasıldır ?

Rapor için resim isteniyor. Ankara için hastane olarak Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesini öneririm. Ben 3 günde aldım ordan.

İstenen resimlerin son altı ayda çekilmiş olması gibi bir şart var mı ?

Danua.;
Olsa ne olacak ki. Hiç önemli değil.

Üst Alt