Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç almak için gerekli ibareyi rapora sonradan ekletebilir miyiz?

ozi09

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selamlar...
arkadaşlar ben %47 lik raporumla vergi indirimi için başvurdum raporumda %8 sağ ayak bileğimle ilgili oranda mevcut neyse ankaradan oran %34 e düşerek geldi ..onun için itiraz edicem vss benim öğrenmek istedğim bu raporla ötv indirimi almamam mümkünmü özel tertibatlı araç ibaresi yok ancak bu rapora o ibareyi sonradan ilave edebiliyormuyuz yoksa sıfırdan rapor içinmi başvurmak gerekiyor yardımcı olursanız sevniirim...

Bence unutun gitsin ÖTV %90 ile yararlnabilceğiniz bir kounudur.

Yeniden rapor almanız gerek, ötv indiriminden H ehliyetli olanların engel oranları %1 de olsa ötv den yarlanır.

selamlar...
konuyla ilgili benimde birsorum olucak benim %47 lik raporum var bunun %8 sağ ayak bileğimdeki kısıtlılıktan ancak raporumda araçla ilgili bir not yok. ben bu rapora bu yazıyı dilekçe vererek yazdırabilirmiyim. yoksa yeni baştan rapormu almam gerek birde sadece ayağımdaki %8 le ve otomatik vitesli araç kullanır ibaresi yazılabiliyormu diğer rahatsızlıklarımdadanmı raporumu yeniletmem gerekiyor.

artık maliyeden sevkli gitmenize gerek yok ben 2011 yılında maliyeden sevkli gittim %36 oran verildi 1 ay önce tekrar rapor almak istiyorum diye malilyeye gittim artık bizim sevk etmemize gerek yok direk istediğin herhangi bir devlet hastahanesine gidip engelli raporu alıp bize getirmen yeterlidir denildi.

selamlar otomatik vitesli araç kullanır ibarasi olması için ille sol ayaktamı sorun olmalı sağ ayak bileğindeki sıkıntım için h sınıfına başvursam otomatik vites ibaresi yazılabilirmi yoksa kuralmıdır sol ayak yada sol kol olması ...

Otomatik vites için, evet sol ayaktan olmalı sadece.
sağ ayak için özel donanım yazarlar,
sol el/kolundan rahatsızlığı olanlar yurtiçinden alamazlar, yurtdışından alabilirler...

Üst Alt