Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımında vergi muafiyetinden yararlanmak için rapor oranı ne olmalı?

arslan-1977

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar araç vergi muafiyetinden faydalanmak ve araç almak için engelli raporumuz yüzde kaç olması gerekiyor. araçta özel tertibat yok

arkadaşlar ben bişi öğrenmek istiyorum benim özürlülük oranım ortalama yüzde yüz elli çıkıyor kendi hesabıma göre yüzde kaçtan sonrası ağır özürlüğe giriyor bu gün bir rapor almak için baş vurdum devlet hastanesine nerde kullancan dediler hem ötv indiriminde hem belediye otobüslerinde refakatçı kartı için dedim ya bu rapor nasıl çıkar sizce yardımcı olursanız sevinirim

ulaşım için (tiren-otobüs vs) indirimlerden faydalanabilmeniz için en az %40 rapor almanız gerekiyor. Araç alımı için faydalanabileceğiniz haklar için gerekli olan şartları KKELEBEKK hanım size link le izah etmiş ...

Liljan ablaya ek olarak: Ulaşımda refakatçi için ağır engelli ibaresinin dışında bir rapor oranı belirtilmemiş, yani % 40'ın üzeirnde olması durumunda ve ağır özürlü ibareli olması durumunda yararlanırsınız, ancak ağır özürlü ibaresi 'kişinin ihtiyaçlarını karşılarken başkasına gereksinim duyması' anlamına gelir.

daha önceki raporum %59 idi bunun üzerine kalp nakli karar verildi şimdi onu ilave ettirmek için baş vurdum il sağlık müd tahminen rapor nasıl çıkar çünki kalp nakline karar verilen hastalara

%100 veriliyo

Üst Alt