Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımında noterin istemediği ek kararı son anda trafik istedi! Neden?

gfbsdt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
velayet ve vasi kararım olduğundan %90 özürlü kardeşim adına noterden işlemleri hallettim fakat trafik evraklar tamam olmasına rağmen ek karar istediler bu normalmi yoksa kanuni bilgilerimi eksik...çünkü noterlikten evrakları hazırlarken velayette olduğu için ek karara gerek yok denmişti bana...

Kardeşiniz 18 yaşından küçük mü? Küçükte böyle bir ek karar istememeli

benim velayet ve vasi kararı birlikte verilmişti ve kararın hüküm kısmında "velayet ve vasi kararı verilimiş olup diğer istekler için yeniden ek karar istenmesine yer olmadığına karar verilmiştir" ibaresi olduğundan ek karara gerek kalmaz arkadaşlar haberiniz olsun...
trafik sorun çıkarmıştı ama ben noterde çalıştığım için üstüne düştüm ve haklı olduğumu ortaya çıkardım böyle sorunla karşılaşan arkadaşların haberi olsun böyle bir ibare varsa ek karara gerek yok...

Ek bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/oze...ac-alim-izni-verilmemesine-karsi-dayanak.html

Üst Alt