Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımında noterden istenen taahhütname nedir?

barisbt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaslar mrb, aracımızı aldık fatura kesildi, fakat trafik tescile ne işlem yapılmalı diye sordugumuzda, noterden taahutname istedi. sizde de böyle bir prosedür oldumu? noterden alınmıs alım-satım vekaletnamesi var, ama bu olmaz deniyor. tecrübelerinizi aktarırmısınız?

ben yeni araba aldım 1 tek plaka alımında imza attım noter görmedim

barisbt;
siz kendi adınıza mı aldınız, ben babanem üzerine alıyorum

Eğer aracı kendi üzerinize alıyorsanız ve herhangi bir aparat gerekesinimi yoksa noterle falan işiniz olmaz, siz yakınınız adına araç aldığınız için istenebilir

Mrb ben de yeni araç aldım noterden vergi dairesi, plaka ve eğer tertibat yapılmış ise bunun için muayeneye gitmesi gerekeceğinden bu işlemleri yapması için vekalet vermek gerekli ben de verdim ve hiç bir işe karışmadım. Sadece proje, tertibat tertibat ise istanbuldaysanız sayar oto kesinlikle derim. Sitede bayrak hüseyin bey var irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Saygılar

Çocuğunuz adına ya da vasi olarak araç alıyorsanız, aracın tüm sorumluluğunu yüklendiğinize dair bir taahütname imzalamanız gerek.

Üst Alt