Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımında maliye geçici ehliyetimi kabul etmedi! Ne yapabilirim?

ougras1

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar araç alımı için raporlarımı hallettim emniyetten ehliyet değişimi için başvurdum ordan geçici belge verdiler ama denizli maliyesi ehliyet olmadan işlem yapamayız demişler yeni ehliyet gelene kadar beklemeli miyim yoksa yapabileceğim bişey var mı ?

ougras1

Neden kabul etmemişler anlamadım! Memur yanlış biliyor olabilir mi? Müdüre çıkıp sormayı denediniz mi?

Bayideki arkadaş ilgilendi o aradı beni hocam, Ehliyet olması gerekiyor demişler geçici belgeyi kabul etmemişler olmuyor diyip geçmişler sanırım ehliyet gelene kadar bekleyeceğim.

ougras1

bu konuda banada geçici ehliyet sadece polis çevirmesinde göstermeniz içindir kopyalanması veya sahtesinin yapılması kolay olduğu için butür satışlarda kullanılamaz ayrıca kimlik yerine de geçmez dedi.

BLACKSAGAT

Sizin ehliyetiniz geldi mi ben geçen perşembe başvuru yaptım henüz bi ses seda yok durumunu öğrenmemiz için bi iletişim numarası falan yok mu bunların ?

ougras1

benim ehliyetim 3 gün sonra geldi ama ben sonrasında ötv raporuna başvurdum ve onuda aldım aracı aldım muameleri sürüyor inşallah bu hafta araba elimde olacak sizede kolaygelsin. Yanlız nisan çıkmadan elinizde olsaydı keşke ama hala şansınız var firmalar daha listeleri güncellememiş gibi bugün falan elinize gelirse yırtarsınız.

BLACKSAGAT

Pttden mesaj geldi yarın ulaşır elime ehliyet, ben aracın faturasını kestirdim hocam ehliyet gelsin gidip alıcam aracı.

İyi yapmışsınız bu ay kampanyalar az olacakmış birde zam geliyormuş.

ougras1 hocam birşey soracağım acaba engelli raporunuzda ibare var mı? Varsa nasıl bir ibare yazıyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bertoned

Ötv'den faydalanabilir, otomatik vitesli araç kullanabilir. Bu şekilde ibare var hocam diğer türlü alamazsın zaten.

ougras1

Alinir hocam. Engelin acik ve net yazilmasi yeterlidir raporda. Zaten otomatik vites kullanir yazamiyor artik hastaneler.

ilker201

engel açık ve net yazdığı taktirde tanı teşhis olarak vergi dairesi sıkıntı çıkartmıyor arabayı da zaten vergi dairesi olur dediği zaman alıyorsunuz. Maliye tse ve emniyette oluyor ne oluyorsa.

peki bir örneğiniz var mı benim %41 engel raporum var alabilir miyim engelli aracı

şeker ve hepatit hastasıyım

mesut55 ortopedik engeliniz olması gerekli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt