Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımında KDV istisnasından yararlanmak için ne yapmalı?

siz işitme engelliler ötv istiisnasından da yararlanamıyormuşsunuz. aparatın sende dursun yararlanınca takarsın :))))))))

size sadece fikir ürettim bunu dalgaya almak ne haddine senin anlamadım. arkanda audi arabanı almışsın artislik yapıyorsun buna gerek mi?
gerçekten burası kardeşlik birbirimize yardımcı olmak amacıyla yapılmış bir site olarak algılıyordum yazık oldu
hepinize hoşçakalın......

ne dalgası kardes haddime mi tüm engelller benim başımın tacıdır sadece espiri yapmak istedim kırdıysam milyonlarca kez özür dilerim. arkamdaki audiye gelince dikkat çekiyorsa siliyorum.

mehmet bey o zaman ben özür diliyorum. Birbirimize sahip çıkacak kaç kişiyiz ki zaten ben yanlış anladığım için özür diliyorum.
kusura bakma bir anda oldu inan bu kadar kötü bir insan değilim.
Audi ye gelince valla hayalimdeki araba :) Hiç bir şeyde gözüm yok inan bana bu ara işsizim de biraz psikolojik olarak yıprandım.

bizler kardeşiz yanlış anlaşılmalar olsada birbirimizi anladığımız için sorun olmaz tekrar herkesden özür diliyorum...

Selamlar....

varmı konuyla ilgilenen soran soruşturan biyol gösterin neyapalım bizde mahkemeye verelimmi varmı böyle bişey

Merhabalar,

Ben Vergi Dairesine açtığım davayı emsal bir karar olmasına rağmen kaybetttim.Buna güvenerek dava açmayı düşünen arkadaşlar bence bir kez daha kararınızı gözden geçirin.Bir bayan arkadaşım da aynı şekilde muhaffak olamadı.

Üst Alt