Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımına hakim izin vermedi! Buna nasıl itiraz etmeliyiz?

lexus35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar herkese iyi günler dilerim

benim bir halam var ve %92 bedensel engelli ilk kez ötvsiz araç almaya kalktık oda devletin verdiği haktan faydalanamadık herkes esine dostuna alıyor biz ailemiz için alamadık
proforma fatura ile birlikte hakimin kalemine gittik dilekçe yazdık orda ama 6 gün sonra karara bakmaya gittim ve reddedildiğini gördüm
neden olarak yetersiz gerekçe olduğunu gördüm tekrar dilekçe yazabilirsiniz dedi kalem fakat hakime hanim genelde araç alımlarını onaylamıyor dedi

tekrar dilekçe yazıcaz varmıdır bilgisi olan birileri acaba zor durumdayız şuanda forumda konuları gezdim ama dilekçe içeriğine dair birseyler bulamadım simdiden herkese teşekkür ederim...

Tekrar bi dilekçe verdik gerekçe gösterdik inşallah onay gelirde sizlerlede paylasırım örneğini...

Kimi hakimler bunu prensip edinmiş çok ender durumlar dışında hepsini reddediyor, kalemi de söylemiş zaten hakime hanım araç alımına sıcak bakmıyor diye. Ve bu konuda hakimi bağlayıcı hiçbir şey yok tamamen onun insiyatifinde.

lexus35

Hocam nasıl bir dilekçe verdiniz buraya yazarmisiniz. Ayrıca proforma fatura şart mi izin için.

Valla bize söylenem prosedürde proforma fatura ve dilekce yazıcaksınız dediler verdik red geldi gerekçe olmadığı için tekrar bi dilekçe yazdık gerekçe göstererek ve gerçekten ihtiyacimiz var bu araca halamın eli ayağı tutmuyor bi hastaneye götürmek istesek taksilerde zorluk çekiyoruz tekerli sandalyeyi bagaja almayan taksici bile çıkıyor ve halamın eli ayağı tutmadığı için biri kucaklayarak bindirip indiriyor en azından özel aracımız olursa bunlar daha rahat biçimde olur diye düşünüyoruz devletin bize verdiği bi hak bu sonuçta eğer salı günü red gelirse ne gerekiyorsa yapıcaz gerekirse avukat tutup baska yolları denicez insanlar esine dostuna komşusuna alırken bizim gibi ihtiyacı olanlar neden alamıyor anlamış değilim inşallah bu sefer hakime hanım onay verir vermezse bırakmıcaz işin peşini... onay gelirse dilekçeyi paylasıcam burda arkadaslara yol göstermek amaçlı

Hocam paylaşın. Bende vasi kararını bekliyorum dava sonuçlandı. Galiba asıl karar ptt ile gelecek.

Gerekçe dışında, başvuruda tüm parayı kendinizin ödeyeceğini, kısıtlının hiçbir şekilde borçlandırılmayacağını da belirtmekte fayda var.

http://i.hizliresim.com/1rM2mG.jpg verdiğimiz dilekçe budur arkadaşlar daha onay gelmedi yarın belli olucak onay gelmeden örnek olarak almayınız lütfen sizde sıkıntı yaşamayın

Arkadaşlar verdiğim dilekçe kabul edildi ek karar dilekçe örnek olarak kullanabilirsiniz ilginiz için sağolun inşallah dilekçe örneğiyle birilerine yardımcı olarabilirim iyi günler...

araç alımında ek karar belası

değerli arkadaşlarım herkese selamlar,sevgiler;
bu ötv indirimli araç alımında milletin canına tak eden EK KARAR belgesini alan (alabilen)
var mı?Varsa tüm bilgi,belge paylaşımında bizlere yardımcı olursa minnettar oluruz.

Ufukalp

Neden hakime başvuruluyor onu anlamadım, bir engelli raporuyla herhangi bir galeriye başvurup maliye müfettişininde onayını alıp ÖTV siz araç satın alabiliyorduk. Son yasalarda değişiklikmi oldu ?

Dilekçe

Arkadaşlar ÖTV siz araç alımında ek karar ile ilgili dilekçe örneği varmı, yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt