Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımı için verilen raporu ancak vergi indirim raporuyla kabul ettiler!

alfi

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Sol ayağımda düşük bilek sorunundan dolayı bugün istanbul maltepedeki hastaneden h sınıfı ehliyet alır, Otomatik vites araç kullanır raporu aldım. Ancak raporu elle yazmışlar.

Bayiye verdim bayideki muameleci çocuk vergi dairesini gitti görüştü raporu kabul etmemişler. Neden olarak hem elle yazılması hemde % oranının yazılmaması olarak gösterildi. Bende vergi indirimi için aldığım raporu da verdim. Çocuk bu sefer iki raporu beraber götürdüğünde raporları kabul etmişler :)

Allah tan aklıma vergi indirimi için aldığım raporu da göndermek gelmiş yoksa yeni rapor alabilmek için il sağlık müdürlüğüne gidip mevcut raporu iptal ettirip 2-3 ay sonrasına verecekleri günle alacaktım.

Büyük bi sorundan yırttım :)

Alfi kardeşim benim rapor tarihi 2004 sanırım b den h a dönüştürmek ve ötv indirimi için kabul etmezler.Sen raporu kaç günde ve kaç tl ye aldın bilgi verebilir misin ? Teşekkürler

Ben İstanbul'dan 1 günde aldım 200 TL ödedim.

Ancak raporda özür oranı yoktu sadece h sınıfı ehliyet alır, otomatik vites araç kullanabilir ibaresi vardı. Bende bu raporla ehliyetimi aldığım karakola başvuru yaptım mevcut ehliyetimi h sınıfı ve otomatik vites kullanır ibareli aldım.

Sonra bu raporla vergi dairesini gittim vergi dairesi de bu raporla ötv muafiyetli almazsın çünkü oranını ve süresini yazmamışlar dedi. Bende tekrar elimdeki vergi muafiyeti için aldığım raporu da götürdüm. Raporda %42 ve sürekli ibaresi vardı. İki raporu birleştirip kabul ettiler.

alfi bilgilendirme için teşekkürler. Uzun zamandır ilk defa kamu görevlilerinin sorunu çözmek adına inisiyatif kullandığını görmüş olduk! Sağ olsunlar.

Üst Alt