Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımı için raporda ÖTV'ye dair değerlendirme olması şart mı?

kitap38

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 2012 tarihli %65 oranında raporum var. Ehliyet değişimi , için yeni rapor çıkarıp ehliyetimi değiştirdim. Bu belgelerle araç almaya gittiğim bayi bana özür oranlı raporumda tertibatlı araç ve otomatik vites ara kullanabilir yazmıyor diye bana araba satışı yapmadılar. İlla engelli raporumda böyle bir ibarenin yazılması gerekiyor muş. Bu doğru mu arkadaşlar. Ehliyet değişimi esnasında zaten çıkardığım yeni raporumda ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABLİR diye yazıyor ve yeni ehliyet buna istinaden verilmiştir. Daha ne gerek var özür oranlı raporumda OTOMATİK VİTES ARAÇ KULLANABİLİR diye yazdırmaya . Bu konuda bilgi verebilir misiniz arkadaşlar.

Bayi yanlis biliyor hocam. Ozel tertibatli arac kullanir ibaresi yeterli. Otomatik vites diye zaten yazmiyor artik hastaneler buna il saglik kurulu karar veriyor.

kitap38 kardeşim senin 2012 alidigin rapor sadece engelli raporu istihtam vs yazan rapor . il sağlık müdürlüğüne aldığıniz rapor ise ehliyet icin aldığıniz rapor kodlarin filan yazdigi rapor ayriyetten il sağlık müdürlüğüne gidip tekrar ötvsiz arac almaniz istediğiniz beyan edin onlar sizi tekrar hastaneye gondereceklerdir tekrar aldığımız raporda otomatik vites ve özel donalim vs yazması gerekiyor diye biliyorum

İlker201 arkadaş; bilginiz için çok teşekkürler. aslında ben de aynı fikirdeyim yalnız , araç bayiyi bu konudan nasıl ikna edebilirim. Hangi somut bilgiye dayanarak onlarla konuşabilirim bilemiyorum. sevgiler.

Arkadaşlar il sağlık müdurlüğü sadece ehliyetle ilgili kodlamaları yaziyur yani sürücu olup olmayacağını il sağlık müdurlüğu sizi sevk etmez ötv indimi için arştırma hastenelerinin sağlık kurulunda sevk alacaksın ve her dr başı 50 lira ücret istiyurlar

Son düzenleme:
http://haseki.probel.com.tr:81/ProRANDEVU/Home/Login/
Ben kısa bir süre önce haseki eğitim ve araştırma hastanesiden ÖTV indirimi için rapor aldım ücret falan ödemedin.
İşinize yararsa randevu linki atıyorum o linkten ötv muafiyrti için randevu alabilirsiniz bir gün içerisinde bütün doktorları hallediyorsun ondan sonraki cumaya raporu veriyorlar.

Üst Alt