Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arabama özel tertibatı nerede yaptırabilirim?

mb21

Yasaklı Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
0
arabam özel donanımlı araç değil nasıl ve nerde yaptırılır?arabayı ehliyetten önce aldım yardımcı olurmusunuz?

ben de otomobilime özel tertibat taktıracağım ama şuana kadar hoşuma giden bir tertibat görmedim. Lamiranın var ama o da oldukça pahalı...

özel tertibat

otomatik vites özel tertibattan sayılıyormu?bülent bey lütfen cevap yazarmısınız?

adanada şaseci ismail diye bir abi var muazzam bir tertibat yapıyor çok temiz işçiliği varr görseniz muhakkak bayılırısnzzzzzz

mb21;
iyi hoş güzel de nerede yaşadığını bildirirsen daha kolay bilgi verirler .

mb21;
galaxysının neresıne duşuyo sızın memleket:eek:;):D:eek::eek:

özel tertibatlı araç

arkadaşlar trafikten hastaneye sevk edildim.heyet sonucu B sınıfı ehliyet alamaz.H sınıfı ehliyet alır.özel tertibatlı araç kullanabilir...benim rahatsızlığım sağ el parmakları tam açılmıyor.bu tertibat nasıl olacak?(hüseyin bayrak bey)takılan tertibat ruhsata işlenecekmi?tofaş şahin marka aracım var tertibata uygunmu?

diyarbakır

arabayı nasıl aldın özrün neyidi

sağ el parmaklarım açılmıyor.pençe el...arabayı nasıl aldından kastınız ne anlamadım.

Üst Alt