Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba almak için ehliyetimi değiştirmem gerek. Prosedür nasıl olacak?

günayengin52

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Selamünaleyküm. @OturanBoğa . Bülent abi . ve sitenın bütün yöneticileri ve üyeleri herkese selamlar saygılar . bilgisi olan lütfen yardımcı olursa cok sevinirim

ben dogustan ortopedik engelliyim. kalça cıkıklıgı %45 raporum var. vergi indiriminden emekli oldum
benim sorunum şu: ben 2007 de ehliyet aldım B+A2 SAGLIK RAPORU ALDIGIM YER ilk önce H sınıfı alırsın dedi bende kabul etmedim o zamanlar başka bir yere gittim saglık raporu için doktor muayane etti beni sen dedi B almanda sakınca yok dedi ve bana sağlam raporu verdi
hersey yasal yani bende hem araba hem motor sıklet sınavlarına girdim ilk seferde sınavları geçip ehliyet aldım

şimdi ise araç almak için ötv den yararlanmak için ehliyetimi .. H .. çevirmek istiyorum ve rapor içinde hastaneye müracat etcem sanırım ben nasıl bir yol izlemeliyim ve ehliyetimi cevirebilirmiyim . B+A2 . den.. H.. ye .

otomatik vites araç için rapor nasıl çıkarmalıyım elimde normal raporum var emekli olmak için aldığım vergi indirim raporumda var

lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim . ehliyetimi çevirmek benim için faydalımı olur yoksa uğraştığıma degmezmi . konuyu yanlış yere yazdımsa özür dilerim

günayengin52

Manuel vitesli aracı kullanamayacak olman gerekir ki araç alımında vergi avantajından yararlanabilesin. Bu bağlamda rapor alabilir misin? Kısıtlılık hangi bacağı etkiliyor?

Üst Alt