Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin %85 oranında raporu var. ÖTV indirimli araç için yeniden rapor almalı mıyız?

melahat06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Annem adına Ank Numune Hastanesinden alınmış 2011 yılında sosyal yardım amaçlı % 85 özürlü heyet raporu var.Beraber yaşıyoruz ve annem yataga bagımlı hasta .ÖTV muafiyetinden yararlanmak için yeniden rapormu almamız gerekiyor öyleyse annemi tekrar hastaneye götürmem mi gerekiyor.Şimdiden cevabınız içinteşekkür ederim.

%90 rapor almanız gerek annenizi görmeden vermezler

yeniden rapor için başvurma hakkım var değilmi? bundan bunu anlıyorum..

evet yeniden baş vura bilirsiniz ohasta ne olmadı başka hasta nede olabir hastaneden hastaneye rapor oranları degişe biliyor

Son bir soru daha yardımcı olursanız çok seviirim.Annemin raporunda Sinir sistemi hanesi karşılığında " serebro vasküler olay bilateral üst ekstremitede foksiyon kaybı yataga bagımlı (idrarinkontinansi) denmektedir.Teşhis.16 serebrovasküler hastalıklar, diger denmiştir. özür oranı%85 sürekli olarak verilmiş rapor.
annem aynı zamanda ınsulun kullanıyor şeker hastası ve şekere baglı görme özürlü . Bu raporda bunlar dahil edilmişmi anlayamadın.Heyette göz hastalıkları uzmanınında imzası var ...
Eger dahil edilmemişse annemi hastane içinde çok dolaştırmamak anlamında endokrin ve göz doktoruna muayene ettirsek yeterli olurmu? sorularım anlamsız gelebilir size ama bir çare arıyorum.Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.

Gözle ve şekerle ilgili bir değerlendirme yapılmamış gibi...

Üst Alt