Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin %43 raporu var. Yeni rahatsızlıklar ortaya çıktı. Raporu yenilemek..?

aydınK

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler ben annemin raporunu yükseltmek istiyorum 7 sene önce felç geçirdi ama şimdi kendi işini göre biliyor ayağında sekme var %43 özür oranı verildi bu rapordan sonra sol gözünü kaybetti daha sonra şeker tansiyon kollestrol ve kemik erimesi çıktı rapor almaya gitsek % kaç verilir ötv için kaç alına bilinir

Ötv için %90 olması lazım. Sizin bu hastalıklarla alabileceğinizi sanmıyorum. Yine de bir sağlık kuruluna çıkın.

evet %90 gerekiyor hepsinin oranı toplanıp oran yükselirmi diye düşünüyorum hesaplaması karışık biraz

tek giz tamamen görmüyorsa 32 şeker duruma göre 20 yada 30 kollesterol verilirse(bazan verilmiyor)10 tansiyonda 10 verilir ancak sizin daha önceki mevcut 43 oran da bunlar varmı bilmiyoruz yoksa eğer ve bu oranlarda verilirse alacağınız oran tabi 43 ü direk hesaplıyorum tek oran olaraktan %75 olabilir artı 60 yaş üzeri ise 10 da öyle eklenir yani gene 90nı bulmaz tabi bunlar hep tahmini gidip müracatınızı yapın

teşekkür ederim %43 sadece geçirdiği felçden dolayı

Üst Alt