Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem otomatik vites ibareli yeni rapor alabilir mi?

Davut-D

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar durumu kısaca anlatmak istiyorum
1999 Yılın da annem de doğuştan kalça çıkıklığı olduğu için özürlü raporu aldık (%30 sağ ayak).
Rapor da özel tertibatlı araç kullanabilir yazıyor biz o yılda bir araba almıştık ve özel tertibatı vardı ve sadece annem kullanabiliyordu
şimdi bu yıl annem ameliyat oldu ve ayağına (sağ ayağı) platin takılıp kısa olan ayağı uzatıldı şimdi annem tekrar bu rapora otomatik vitesli araba kullanabilir ibare koydurabilir mi yada yeni bir rapor alabilir mi?.
Ben mevcut raporla alacağı arabayı kullanamıyorum istediğimiz alacağımız arabayı ailecek kullanabilmek
Bu konuda yardımcı olup yada yol gösterebilirseniz sevinirim

Eğerki aracı aılece kullanmak ıstıyorsanız rapor oranı %90 ın altında olmamalı..%90 ın altında oldugunda sadece annenız kullanabılır..Gecmıs olsun..

Yani hiç boşuna heveslenmeyin diyorsunuz yani :( kötüymüş

Peki arkadaşlar ruhsata isim yazdırma diye bir şey varmış acaba bu ne kadar doğrudur gerçekten böyle bir şey varmıdır acaba bilgisi olana var mı

özel tertibatlı aracı sadece engellinin kendisi kullanabilir.ruhsata isim yazılma olayı olmaz.

Anladım peki kulaktan dolma duyduğum bu ruhsata isim yazılma gibi bir şey var yani öylemi
peki bu durum nasıl oluyor hangi durumlarda böyle bir şey yapılıyor

davut d manava gidip isim yazdırıyorsun bu kadar basit bu kaba girişimi yerinde bulup kazazede açıklama yapmış ruhsata isim yazma yok diye neyin ısrarı bu burdakiler senin için yasa çıkaramaz.

otomatik vitesli arac alabilmek için sol ayaktan veya sag koldan engelli olmak gerekiyor...... sağ ayak engeli için tertibatlı arac kullanabilir ibaresi yazılırl......

relaxx;

Sayın relaxx önce nickiniz gibi bi relax olun bakım kimseden benim için bir yasa çıkarmasını istemedim üslubunuza dikkat edin ve ayrıca bir daha billip bilmeden bir konuda yorum yapmayın evet böyle bir şey var bugün kendi gözlerimle gördüm benim öğrenmek istediğim bunu hangi koşullar alıtında olabileceği idi... size tavsiyem bilmediğiniz konularda bu kadar hadsiz ve densiz ce yorumlar yapmayın.

@şaban kardeşim teşekkür ederim açıklama için

Üst Alt