Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyetem doruk noktasında. Anksiyolitik fayda sağlar mı?

algea

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
17
2015'de emekli olduktan sonra sosyal fobi diğer kaygıları aşmıştım. 8 sene rahat durdum. Son başıma gelen olaylar ve travmalardan sonra trajedim geri döndü. Her gün düzenli spor amaçlı dışarı çıkıyorum. Bu gün dışında iken o kadar rahatsız hissettim ki böyle giderse evden dışarı çıkmayacağım. Tabi bu kısır döngü içine sokacak beni hayata daha da yabancılaşacağım. 22 Aralık'ta kontrol muayenesi var. Anksiyolitik yazdıracağım kullanan ve fayda gören varmı acaba

Anksiyete için solian almıştım.Yan etkileri diğer problemlere baskı yapıyor.Haliyle düşünmeden dışarı çıkıyorsun.Biri sana zarar verecek bunun olasılığı yüksek diye ilaç içmekte çok saçma geliyor.Birileri beni öldürmeye çalışıyor vücudun hayati tehlike refleksini bastırıyım anlamsız.

Saçma sapan bir ortam var.Üç yüz kişinin olduğu caddede adam kaldırımın kenarından geçen bana dokunuyor.Kalkıp dokundu adam akıllı ağrı bir şey yok.Konuşmuyor etmiyor.Nolduğunu anlamak için asansör aynasında kontrol ediyorum.Yanımdaki yaka kartını çıkarmış sallıyor.Terslik üstüne terslik.Sivil polise bir gün denk geleceğim bunlardan birini yerde sürükleyecek ama ne zaman.Gaspın geldiği noktaya bak.Para ver dese çok eğlenecez ama işte.

Bu bana dokundu diye vursan suçlu olacaksın.Ne yaptığı belli değil.Fırının önünden geçiyorum.Bir tutam saç alıp geri zıplıyor.Diğeri asansörü tutun derken naptı zincirle mi vurdu koşturuyor.Sene beklemiş.Bir tane olsa bunlar diyeceğim ki meczuptur.

Şu anda sabah 2.5mg akşam 5mg Norodol, 3x1 Akineton, aylık 150mg Xeplion iğne var. 1 senedir aynı ilaçları kullanıyorum. Doktorum gözledikten sonra ilaçları değiştireceğim dedi. Antipsikotik değil ancak Xanax keser herhalde anksiyetemi. 22 senedir psikiyatrik hastalık ile uğraşıyorum. Gerçekten hayattan bezdirdi. Zombi gibi geziyorum

Son düzenleme:
Üst Alt