Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete ve diğer hastalıklarla malüliyet alabilir miyim?

Yaylacık

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm 1 hafta evvel maluliyet için SGK dan sevk aldım heyete girdim oranları ne olur bilmiyorum size danışmak istedim dahiliye uzmanı dm+ hl yazdi kardiyoloji uzmanı klas 1 ht yazdı psikiyatri anksiyete kısmen düzelen yazdi diğerleri normal yazdı acep ne olur oranım bu şartlarda emekli olabilir miyim ? Birde bu ilk defa olacak benim heyet raporu süreli mi oluyor kaç yıllık olur bilenlerden ricam cevaplarlarsa memnun olurum

@OğuzHan112,

Nasıl abicim az açıklar mısın rapora koyulan tanımlar diyabet 2 hiperglidemi hipertansiyon ve kısmen düzelen anksiyete bozukluğu yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum

Diyabet 2 yazmışsınız, bunu tip 2 diyabet olarak anlıyorum %20 (hiperglidemi) yazmışsınız,bu zaten yüksek kan şekeri anlamına gelir,yani diyabet..yanlış yazmadıysanız bunu da Hiperlipidemi yani kolesterol olarak alıyorum %10
Ht %10
Anksiyete bozukluk kısmen düzelen %20

20+20+10+10=%48
Bu şartlarda emekli olamazsınız..

@Yaylacık,

Üst Alt