Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluğu ve takıntı için hangi ilaçlar kullanılabilir?

isabeyy

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
Herkese selam anksiyete bozukluğu ve okb aşırı takıntıya rexapin iyi gelir mi şu an paxera 60mg ve rexapin 15mg kullanıyorum ama halen takıntı ve anksiyete devam ediyor buna istinaden bu ikisi için ilaç öneriniz varmı?
@OğuzHan112 abi sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.

@isabeyy,

İlaç Öneremeyiz..burası poliklinik değil..sorumluluk gerektiren şeylere cevap yazmak doğru olmaz.

Rexapin kaygı bozukluğu (anksiyete) okb,özellikle kaygı bozukluklarında recete edilyor.. faydası vardır..doktor yazdıysa kullanabilirsiniz.tekrar ediyorum doktor yazdıysa kullanabilirsiniz.

@OğuzHan112,
Obsesyon için doktor baba anafranil vermişti. Yan etkisi yüzünden bıraktım. Lustral içiyorum çok da işe yaradığı söylenemez

okb için anafranil en etkili ilaçtır aslında.

Doktor değiştirdiyse yapacak bir şey yok kullanmaya devam edin.

Ezbere ilaç değiştirmeyin.. doktor değiştirmişse kullanın.

@Operadaki Hayalet,

Ben de okb ve kaygı bozukluğu için anafranil kullanmıştım... çok faydasını görmüştüm.ama eski tip bir ilaç olduğundan dolayı yan etkisi çoktur.. katlanacaksanız kullanın..ama dediğim gibi okb ve anksiyete için on numaradır

Üst Alt