Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluğu (panik bozukluk) hastalığım var. Malülen emeklilik şartlarım?

gyrocu

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar,

2007 yılında askeri okula girdim 2009 yılında asb olarak mezun oldum aralıksız şu ana kadar görevime devam ettim son 2.5 yıldır anksiyete bozukluğu(panik bozukluk) hastalığıyla mücadele ediyorum devamlı olarak ilaç kullanıyorum. ilaçlara rağmen zamansız gelen ataklardan ve gecelerimi acillerde geçirmekten bıkmış durumdayım.

Şu an emekli olmak istesem yapmam gereken işlemleri merak ediyorum.
TSK ve jandarma sağlık yeteneğini inceledim hastalığım ve rütbeme gelen işaret "(x)" olduğunu gördüm. Bu şartlar altında malülen emekli olabilir miyim? emekli maaşım ne kadar olur? ve bu süreç ne kadar sürer benzer durumu yaşamış yada bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

edit: nisan 2008'de 18 yaşıma girdiğimden askeri okulda sigorta primlerim yatmaya başlamış 5434 sayılı kanuna tabiyim sanırım.

Üst Alt