Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan spondilit ile ehliyetini yenileyen var mı?

Celoo1409

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba %40 engelli raporum var ankilozan spondilit hastasıyım boynumda haraket kısıtlılığı var engelli raporu olupta bu hastalıktan ehliyet yenileyen oldu mu acaba? ehliyet iptal mi oluyor_? engelli raporu ile özel hastaneye gitsek rapor alabilirmiyiz..saygılarımla

@Celoo1409,
Kardeşim buradaki mesajları iyi araştır ve iyi oku, "öfff sıkıldım" filan deme.
Çünkü boyun hareket kısıtlılığı sebebiyle, boynun yeterince dönmemesi nedeniyle çok kişi ehliyet alamamış ve mevcut ehliyetleri iptal edilmiş.
Millet bu konudan çok dertli.
Senin rahatsızlığın da benzer midir bilemiyorum "boyunda hareket kısıtlılığı var" dediğin için yazdım bunları.

Boyun bölgesinden ameliyatlıyım skolyozdan, sırtımdan yukarısı boynum dahil boynumun içinden yukardan 2. Omurdan baslıyor platinlerim en iyi ben bilirim boyun bölgesi ağrısı sorununu, bende 2007 yılından bu yana var olan ehliyetimi neredeyse kaptırıyodum, komisyonda o günkü doktor boynunun%50 sinden fazlasını kullanamıyorsun dedi allahtan ret vermek yerine hastaneye sevk verdi ölçüm için boynumu olabildiğince çevirdim, boynumun hareketleri kısıtlı ama tek artısı sağa sola dönüşü daha iyi, şayet sağa sola dönmesi biraz fazla kısıtlı ise tertibatla aynadır kör nokta cihazı vs istese verir bu kodlarla ama doktorlar malesef riske atmıyor sağa sola dönmesi kısıtlı ise işiniz Allaha kalıyor birazda şansa tabiki

MERHABA bende ankilozan spondilit hastasıyım %40 ENGELLİ RAPORUM var
emeklilik için vergi indirimine başvurduğumda raporum %36 ya düşürüldü

ehliyet süresm bitmek üzere. boynumda kısıtlılık var. özel hastane engelli raporu olan kişilere ehliyet için rapor veriyor mu yoksa direk devlet hastanesi mi verecek

tecrübesi olan var mı bu konuda

Üst Alt