Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan Spondilit hastasıyım. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

salim52

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben romatizma hastasıyım ankılozan spondilit teşisim h sınıfı ehliyet verırlermı bana kardeşlerımde kulanabilirmı:?

ankilozan san çok zor ben 3 hastane dolaştım vermediler hareketlerimde fazla tutuk olmadıgı halde önceden veriliyormuş şimdi imkansız gibi birşey anlayışlı bir doktor bulman lazım sana bol şans dilerim

pekı kardeşlerımın üzerinedemı alamıayacam benımhakkım yokmu engellı aracı almaya

malesef yok %90 üzeri raporun varsa ozaman kardeşin senin üzerinden ötv siz alabilir

slm bende as hastasıyım H sınıfı ehliyet alırkende hıç bı sıkıntı yaşamadan aldım vede hıç bı sorunla karşılaşmadım 17 yıldırda arac kulanıyrum

önceden mi aldınız yenimi kac senesinde daha önce veri yorlardı şimdi vermiyor lar dikkat edin hastaneye sevk ederlerse ehliyetiniz iptal ola bilir

şenol abi eskıden cok kolaymış ama şimdi a s lı olanlara zor verıyorlarmı boyun hareketlerı kısıtlı oldugundan sorun cıkıyomışş

elliyet verirlermi hastaligimnedeniyle bilen varsa Yzsın.

ben ankilizonsipondilik hastasıyım .
bu hastaligim nedeniyle elliyet bana verirlermi
bilgisi olan yazarsa sevinirim
oturan boga senin yazılarını okumuştum bir ara
acaba bidegişiklik yokmu budurumla alakali yazarsan
sevinirim . şimdiden teşekkürler ve saygılar .

Hala bir gelişme yok diye biliyorum. Her şey doktorların insiyatifinde...

deneyecem şansımı
sene iznimde köydede
deneyecem bakalım
kısmet vereceklermi ;););)

H sınıfı ehliyet

Merhaba arkadaşlar..

h sınıfı ehliyet almak istyorum sultanbeyli devlet hastanesine gittim rahatsızlıgımdan dolayı boynumda hareket kısıtlıgı oldugundan ortapedi dr bana ehliyet alamayacagımı söyledi rahatsızlıgımın adı (ankilozan spondilit) :( moralım bozuldu bırakıp geldim. Raporu özel hastaneden uzman dr ların verdigi rapor gecerlı olurmu emniyet kabul edrmi bilgisi olan varsa lütven bana acil cevap yazarsanız sevinirim..

salim52;
H sınıfı ehliyet için gitmiştim bende. Rapor almam için Hastaneler saydı , hiç özel hastane saymadı. Alınmıyo olabilir özellerden

Ankilozan spondilit hastalarına hiçbir sınıf ehliyet verilmiyor artık, ehliyeti olanı farkettiklerinde iptal ediyorlar. Ayrıca H sınıfı ehliyette alsanızda rahatsızlığınız ortopedik olmadığı için araç alımında da ÖTV'den muaf olamazsınız.

kelebek
benım rahatsılıgım ortapedik heriki kalça protez bu ortapedik gurubuna girmıyomu sizce..

AS varsa, sürücü belgesi verilmiyor. Bunun aksi bir durum hiç duymadım.

Üst Alt