Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankilozan Spondilit hastasıyım. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?
ankilozan san çok zor ben 3 hastane dolaştım vermediler hareketlerimde fazla tutuk olmadıgı halde önceden veriliyormuş şimdi imkansız gibi birşey anlayışlı bir doktor bulman lazım sana bol şans dilerim
elliyet verirlermi hastaligimnedeniyle bilen varsa Yzsın.
ben ankilizonsipondilik hastasıyım .
bu hastaligim nedeniyle elliyet bana verirlermi
bilgisi olan yazarsa sevinirim
oturan boga senin yazılarını okumuştum bir ara
acaba bidegişiklik yokmu budurumla alakali yazarsan
sevinirim . şimdiden teşekkürler ve saygılar .
h sınıfı ehliyet almak istyorum sultanbeyli devlet hastanesine gittim rahatsızlıgımdan dolayı boynumda hareket kısıtlıgı oldugundan ortapedi dr bana ehliyet alamayacagımı söyledi rahatsızlıgımın adı (ankilozan spondilit) moralım bozuldu bırakıp geldim. Raporu özel hastaneden uzman dr ların verdigi rapor gecerlı olurmu emniyet kabul edrmi bilgisi olan varsa lütven bana acil cevap yazarsanız sevinirim..
Ankilozan spondilit hastalarına hiçbir sınıf ehliyet verilmiyor artık, ehliyeti olanı farkettiklerinde iptal ediyorlar. Ayrıca H sınıfı ehliyette alsanızda rahatsızlığınız ortopedik olmadığı için araç alımında da ÖTV'den muaf olamazsınız.