Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'daki arkadaşlar EKPSS için eylem yapalım!

merkez

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ankarada bulunan üyeler yarın osym nin önünde toplanıp basın açıklaması yaprak bu duruma dikkatleri ceksen iz belki bir basın organı sesimizi duyursak nasıl olur daha fazla sabrini kalmadı

Ankarada olsam çoktan yapmış olurdum muhtemelen,ankaradaki arkadaşların kesinlikle ösym binası önünde eylem yapması şart,engellilerin eylem hakkının engelleneceğini hiç sanmıyorum,burdan ankaradaki arkadaşlarıma çağrımdır.

aynen doğru diyorsun ancak bu konu kadro için açılmamış sonuçlar için açılmış sanki kadro içinde eylemler olsa iyi olur ancak daha ortada kadro olmadığı için eylemde yapılırsa nasıl olur bilmem biraz garip olur sanki önce kadro sayıları açıklanması lazım Suskun Mutsuz Umutlu

sarasota

anlamadınbeni güzel abim.

örnek vericem ben lisans için konuşuyorum. 4001 kadro sayısı ikinci atama için en az 1.000 adet olması lazım diğer alanlarda toplam 200-300 adet yeterli.

mesela sizde ortaöğretim 2001 kadro sayısının artmasını veya hizmetli kadro sayısının artmasını talep edeceksiniz abi .

bu şekilde bi eylem olsa inan etki eder.

ağlamayana emzik vermece veya meme vermece yok demişler doğru yani sesimizi duyurmazsak olmaz.

bak bennur hanıma ben ogretmen olayını hergun soyluyorum acıklama yaptı. sözleşmeli öğretmen atamalarından sonra engelli öğretmen alımı için gerekli çalışmalar yapılacak dedi. ama olana kadar yazmaya devam edicem çünkü garantisi yok

@Suskun Mutsuz Umutlu ona ben de her platformda yazıyorum tabikide sana katılıyorum

bennur karaburun;
[FONT=helvetica]Bu sabah Milli Eğitim Bakan Yardımcımızla görüşerek Engelli Öğretmenlerimizle ilgili konuyu aktardım.Konudan haberdar olduklarını ancak yeni yapılan sözleşmeli alımlarında 4+2 yıl bulunduğu yerde çalışma şartı olduğu ve bunun Engellilere uygulanamayacağı ancak şuan ki mülakatlardan sonra yeni bir çalışmanın yapılabileceğini söylediler. Yasama yılı açılışının ardından konunun takipçisi olacağım.Saygılarımla [/FONT] @Suskun Mutsuz Umutlu

Üst Alt