Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da sağlık raporu için aynı gün muayene eden hastane hangisi?

Angara06

Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
5
numune sabahtan sıra alın dedi gün veriyomuş ankara eğitim arastırma bayramdan sonra dedi sabah gittiğimde muayene eden bi hastane varmı randevu almadan gideceğim

numuneye sabah 6 gibi gittiydim aynı gün işlemler oldu şimdi niye böyle anlamadım dışkapıda denedim 5 dk işim haloldu yalnız psikiyatride muayene barkodu yapıştıttırdım oraya muyane oldum dışkapıya git yalnız önceden etlikte veriyolardı saglık raporlarını şimdi mevkide ve dıďkapıda inşallah sistem aynıdır etlikteyken sabah 7 de orda oldum benden başka kimse yok kesinlikle burda rapor falan verilmiyodur dedim saat 9 oldu 2 kişi geldi vs vs dışkapının son durumunu ögren etlik binası kapandı numune saglık raporu kayıttaki memurların cogu kendini saglık kurul.başkanı sanıyo aslında agır bir şizofren belirtisi😊 yok şuna agır engelli raporu verilmez sıraya girmeyin yok başka hastanenin verdigi rapor oranı gözüküyor fazla vermezler vsvs manyamişlar numuneden uzak durun derim birini bogabilirsin

Son düzenleme:
Üst Alt