Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da H sınıfı ehliyet raporu nereden alabilirim?

gnlbştrk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
numune ve ankara hastanesi vermedi,numune vermedi itiraz ettim ankara da vermedi,engelim kas hastalığı normal araba kullanıyorum ama vermediler eski raporumu gösterdim % 52 idi onlarda %51 verdiler,daha önce işe girmek için gittiğimde de % 18 vermişti numune bende başka hastaneye gittim neden sürekli zorluk çıkarıyor anlamadım

bide dışkapı eğitim araştırma hastanesini dene gönül hanım

Yakın zamanda Ankara'da araba için rapor alıp süreçten memnun kalan var mı? Hastane önerir misiniz?

araba almak icin mi ehliyet almak icin mi gerekli bu rapor ? ben ehliyet almak icin bugun baya bi yer gezdim aldım raporu ona göre yardımcı olmaya calışayım.

Militan;

Hangi Hastaneden Aldın Gardaşım Birde Ben Ugrayım..?

ankara demet evlerde servetünsal tıp merkezi varmış başvurdugum kurs orayı tavsiye etti kolayca veriyorlar diye devlet hastahanelerinin aldıgı yüksek ücretler ve uzun ugraşlar beklemelerle ugraşmamak icin gidecektim görüştüm yalnız doktor haftada üc gün sadece 2'şer saat duruyormuş yetişemedim internetten araştırdım başka bi özel hastahane buldum dermirtepe metro istasyonunun arkasında uzmanlar tıp merkezi diye gittim güzel karşıladılar işlemlerimi yaptılar beklemetmeden doktora göründüm muayenesini yaptı H sınıfı ehliyet alır özel tertibatlı otomatik vites arac kullanır diye raporu verdi bende götürdüm sürücü kursuna teslim ettim işlemlerimi tamamladım. başta devlet hastahanelerinde heyetten alınır diye biliyordum ve bu uzun sürec yüzünden ehliyet almayı erteliyordum özellerden alınabilecegini duyunca başta inanmadım ama sürücü kursundakilerle görüştüm hep bu yöntemle aldırıyoruz ilk degilsiniz deyince denedim oldu bi sıkıntı cıkmaz inşallah.
not: göz ve ortapediye göründüm 80 tl ücret aldılar..

Anladım Militan Bu Önumuzdeki Hafta Yazdıgın Yerlere Ugrayacağım Bilğiler için Teşeküredeerim.

Üst Alt