Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS başvurusu için nereden başlamalıyım?

06serpil

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar kusura bakmayin basvuru sirasinda cok vaktim olmayacak o yuzden eksiksiz gitmek istiyorum.

2 aylik minik bi bebegim var ve birakabilecegim hicbir yer yok.tek seferde basvuruyu halletmeliyim.
simdi ilk adim olarak aile ve sos. Pol. Bakanligina gidecegim.
bu arada ilk kez ekpss ye girecegim.daha once kpss ye giriyordum.ordan bir kabul belgesi alacagim.
ankarda olan arkadaslar bunu nerdeki aspb dan alacagim?

Ikincisi basvuru merkezi diyo ankarada burasi neresi mesela? Basvuru merkezine goturecegim dolduraccagim formu nerden alacagim?

Ben bu gunki sureci anlatayim size oncelikle ben ilk defa girecem.

Il mud mesai 8.00 de basliyor ve disari masalarda yardimci oluyorlar 6 memur kimse madur olmasin diye ve 5 dakikada islem tamamlaniyor.
Diploma, rapor ve kimlik asillarini ibraz ettim ve fotokopiyi kendileri cekiyor bir memurda onun icin var.

Sonrasinda basvuru klavuzunda ki basvuru formu ile engel bilgi formunu klavuza gore doldurdum.
Ve sihhiye sezenler sokakta Ataturk lisesine asagidaki evraklar ile gittim.

Diploma asli ve fotokopisi
Kimlik asli ve fotokopisi
Rapor asli ve fotokopisi
Aday basvuru formu ve engel bilgi formu (ÖSYM Sitesi Başvuru Klavuzu ve Ekleri Kısmında)
Aile ve sos. Aldigimin kabul ve taahhut beyani

Belge asillarinin yaninda olmasinin sebebi ya noter ya mezun old. Okul yada asli ile birlikte gitmen gerekiyor.

Umarim bu bilgiler yardimci olur size ve yanlis yonlendirmemis olurum sizi ben bu sekilde tamamladim sureci.

Tum sureci basvuru klavuzu dogrultusunda gerceklestirdim.

Son düzenleme:
Il mudurlugu anafartalar caddesin de Altindag Belediyesinin arka tarafın da kalıyor ve yürüyüş mesafesi hangi yönden gideceksiniz bilmiyorum ama.
Basvuru merkezi Ankara da ki bircok lise evinize yakin var ise Il mudurlugunden evraki alip evinizin yakininda ki basvuru merkezinden de halledebilirsiniz. Klavuzun ekinde yaziyor tum okul isimleri siz size en yakin olana gidebilirsiniz.

Son düzenleme:
Basvuru formunu ve engel bilgi formunu nerden aldiniz onu anlamadim

ÖSYM Başvuru Klavuzu ve Ekleri Kısmından temin ettim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bankaya 30 tl yatırılıcak. Sanırım parayı yatırmadan o dediğiniz işlemleride halledemiyorsunuz.

Benim de size bir sorum olacak. İnternet aracılığı ile belirtilen bankalardan birine parayı yatırabiliyormuyum.

songulsevinc

Başvuru işlemi tamamlayıp ücret yatırılacak. Bu sebeple para yatırmak için son gün 10 Mart 2016 ve evet internet bankacılığı ile hatta OSYM sitesinde ki ödeme aracı ile ister kredi kartı ister Debit Atm kart ile yatırabiliyorsunuz.

İyi Günler.

Üst Alt