Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da aracıma nerede donanım taktırabilirim?

nanelimon

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Otomatik vites kullandığım aracıma elle kullanım aparatı önerdiler... Nerede taktırabilirim, maaliyeti hakkında fikri olan var mı?

Ben sinyal aparatı yaptırdım istersen numarasını verebilirim sana ara bi sor. 0532 402 59 09 nurullah bey.

egd.19

Sinyal aparatı dediğiniz nedir, kusura bakmayın ben tam olarak bilmiyorum ancak elden kontrollü önerdiler aynı şey mi oluyor?

Hocam sen verdiğim numarayı ara o kişi yardımcı olur sana sinyal aparatı sinyale takılan bi demir sağ taraftan da kullanılabiliyor. Senin elden gaz olacak heralde onu da yapıyor bu verdiğim numaradaki adam hatta kendi arabası da o şekilde.

Engel durumun nedir arkadaşım?
Çünkü elle kumandalı dediğine göre sana uygun bir aparat olmalı.
Gaz ve freni elle kumanda edebileceğin bir aparat, vites kolunun yanına ve ya dreksiyon altına bir aparat olabilir.

özel tertibat aparatı

Merhaba ankara için araç alıp sol tarafa gaz pedalı yaptıran var mı varsa yardımcı olursa sevinirim yada özel tertibat yapan yerler var mı?

Üst Alt