Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Büyükşehir Belediyesi evrakları yayınladı.

Bişey sorcam

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bunu bilmiyorum bir bilene danismalisin

suat yılmaz

kurslara gitmezsen adaylığının kalkmama ihtimali olabilir. sınavlarda yardımcı oluyorlar merak etme. sen yeterki devamsızlık yapma..

ankiloz

Bana öğretmen yardım etcek okuyucu ve kotlayıcı olcak tek sınıfta gircem galiba ozamanda yardım edıyorlar mı

suat yılmaz

her zaman yardımcı olurlar kardeşim merak etme. sen yeter ki gayretli ol, nasıl olsa yardımcı olacaklar diye salma kendini..
sonuçta ortada hak kaybına uğrayacak kimse yok. sen atanmışsın memur olmuşsun kimsenin hakkını yemiyorsun.

2 sınav yapıldı 1.den 100 2.den 88 almıştım geçen yıl

S.a arkadaşlar İstanbul büyükşehir belediyesine atandım.7 ay oldu .ibb ye atanan varmi aranızda.

Güvenlik soruşturması bittikten sonra komisyon mu kuruluyor?

Yardımcı olurmusunuz acaba ? Kurum resmen konuşmama yemini etmiş sanki

Kardeş bizde 82 kişiyiz Ankara Büyükşehir Belediyesine atandık 7 aydır bekliyoruz. Bizim daha güvenlik soruşturması bitmemiş

Vay arkadaş ne iş bu ya ama biz 21 kişiydik 5-6 kişi kaldık hepsini bir seferde yapıyorlarmış. Bu arada olumsuz sonuçlanan varmi ki merak ettim

Üst Alt