Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ALS hastası annem için Cough Assist cihazı arıyorum. Uygun fiyata nereden bulabilirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atesbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atesbey

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaslar merhabalar

annem als(motor nöron) hastası cough assist (balgam cihazı) denilen bir cihaza ihtiyacım var. ancak bu cihazı sgk karsılamıyor.
cihazın fiyatı 5500 euro yaklasık 12 milyar. benim bunu almak gibi maddi durumum yok. ne yapabilirim nerden temin edebilirim?

Bir de bu cihazı alan kullanan var mı hastaya zarar verıyor mu cogu firmalar hastayı cok yordugunu söyluyor hasta kullanılabılıyor mu ankara da hangi medikal bayiligini yapıyor aydınlatırsanız sevinirim.

Bazı derneklere başvuruda ya da bulunduğunuz belediyelere başvursanız bi şansınızı deneyin belki karşılarlar uygun bulurlarsa durumu..

Ben bir yıl kadar önce bu cihazı araştırdığımda izmirdeki bir firma bir doktorun reçete etmesi,kurulun onaylaması ile sgknın ödediğini söylemişti.Ben bu cihazı bırakın reçete edecek, bilen doktor bulamadığımdan sgk gerçekten ödüyormu birebir öğrenemedim ama o zaman medikal firmasından bana verilen bilgi ödendiği yönündeydi.
Ben araştırmalarımda Amerikada makinaya bağlı solunum yapanlarca hatta oldukça küçük yaştaki kas hastalarınca bile kullanıldığını öğrendim.Yani yoruyorsada o kadar küçük yaştakiler bile kullanıyorsa zararı yoktur diye düşünüyorum.

cough asist cıhazı ile halen ilgileniyorsanız

((merhaba, kendi hastamda kullandığım ama su anda fazla ihtiyacım olmayan aradıgınız ( cough asist ) cihazı vardır. konuyla halen ilgilenıyorsanız ırtıbata gecebilirsiniz. gecmiş olsun... 05332633330))

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt