Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya'dan hibe yoluyla araç getirmek istiyorum. Bunun prosedürü nedir?

eFeS27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben r ortopedik engelliyim.Sag ayagım yok.Almanya'daki dayım bana araba hibe etmek istiyor.Ancak bunun için tam şartlar nedir onu bilmiyorum.Hibe yoluylada olsa dayım 3 yaşından büyük araba veremiyecekmi? Yada şartlarını bilen varmı lütfen yardım edin.

Hibe edilecek aracın yaşı en az nekadar olmalıdır. Eger 5 yaş ve altıysa gerek yok hibe felan istemıyorum.Türkiyede ÖTV indirimi daha makul gelir.

Bildiğim kadarı ile,hibe de de sanki ithal ediyormuşsun gibi işlem yapılıyor.Yani 3 yaşından ve 1600 cc den büyük araç getiremiyorsun.

Evet, hibe de olsa 3 yaş sınırı var.

Yurt içinden almak her açıdan çok daha avantajlıdır

güzel arkadaşım bu işdeki tecrübeli bir arkadasin olarak sana tavsiyem vazgeç bu sevdadan neden diye sorarsan
ıgümrük sana sıkıntı çıkararır bugun olmassa yarın çıkarır yarın çıkarmazsa 5 sene sonra çıkararır en iyisi vazgeç bu işden yurt içinden al
yurt dışından araç getirmek için izlenecek kronolojk sıra başlıgı bana ait onuda belirtirim o yuzden tecrubelerime guven

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Zaten işin içine 3 yaş giriyorsa bu iş olmaz aynı paraya burdan sıfır alırız.

Üst Alt