Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Allah beni aşağılık yaratmış diye düşünüyorum!?

Bu zor bir konu. Öncelikle intikam arayışı maalesef sizi kötü yöne sürükler bu düşünceler sizi kemirir bir zamanlar benimde yaştaşlarının alay etmesi gibi onlar sizi unuttu bile belki niye kendinizi hatırlatasınız o kişiyi kendiniz zincirlememenizi öneririm.

Bu sizi ve geleceğinizi kötü yönde etkileyeceğini düşünüyorum. O yüzden Allah bildiği gibi yapsın onu bana uzak olsun demenizi öneririm.

Şimdi Allah beni ezik ve aşağılık yaratmışa gelelim buda üzücü bir durum bir kere şükür edelim Allah size akıl vermiş bu cümleleri yazıp okuyabiliyorsunuz biliyorum çok büyük bir yetenek gibi gelmeyebilir hedefleriniz çok yüksek olabilir yada yüksek olmasada ulaşamayabilirsiniz ama şöyle bir şey var başarısızlıkda bile öğreneceklerimiz var.

Allah büyük hepimiz doğruya başarıya ulaşamazsakda küçük mutluluklarla yetinmeyi nasip eylesin.

Tabiki başarılı olalım ama intihar edersek bu şansı elden kaçırmaz mıyız? İntihar bir çözüm mü benimde çok kötü olduğum zamanlar oldu aileme kötü davrandım tam bir münafık oldum Allah affetmesini dua etmekten başka çözümüm yok ama ölseydim veya kendi canımı alsaydım bugün yaşadığım neşeyi ve şükrü bulamazdım.

İnşallah Allah bir daha kötü durumlara düşürmez ve düşmem ,düşsemde kalkmasını ve silkinmeyi öğrenmeme vesile olur.

Allah hepimize doğru yolu göstersin.

Bipolar depresyon döneminde böyle şeyler banada oluyordu bir seferinde ailemden beni doğurdukları için özür dilemiştim

@Mustafa788, damat tıraşı 😅 olacaktı ama devamı gelmedi. Allah bana uygun en iyisini karşıma çıkarsın inşallah

Konuyla ilgili olarak;
Hepimiz İyi, iyi olmak
Kendini iyi hissetmek isteriz. O zaman da iyi düşünmek, iyi davranmak gerek bu en çok da kendimize saygımızı gösterir ve kendimize ödüldür.

Kırıp dökmek küfretmek insanı güçlü yapmıyor ama malesef toplumda böyle bir inanç var özellikle ergenlik çağındaki gençlerde, onların özendiği tv dizilerindeki başrollerde ve dinledikleri rap müzik şarkılarında

Üst Alt