Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alakasız muayenelerle ehliyet alma hakkımız engelleniyor!?

Faruk33

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
15
Merhaba arkadaşlar birçoğunuz gibi ben de ehliyet mağduruyum yazmadığım kurum şikayet etmediğim mercii kalmadı ama şahsi olarak giderek bir yere varamayacağımı anladım. Bu sorunu sâdece sağlık bakanına direkt ulaşarak çözebiliriz ama şahsi olarak sağlık bakanına ulaşmak imkansıza yakın o yüzden engelliler konfederasyonuna şöyle bir e-posta yazdım;

" %67 Ortopedik engeli olan bir Türk vatandaşıyım. Yeni ehliyet alacak ve ehliyet yenileyecek kişilere yapılan hak gaspı hepimizin malumudur. İl sağlık komisyonlarında yapılan trafikle alakası hiç olmayan hareketler yaptırılarak 5 dakikada sürücü olamaz raporuyla hayatımız elimizden alınıyor. Bu konuda gerekli yerlere ulaşmaya çalışmama rağmen sonuç alamadım. Sizin organize edeceğiniz bir buluşmayla durumumuzu sağlık bakanlığı ve sağlık bakanı sayın Kemal Memişoğlu ile özel görüşme yapabilmek mümkündür. Sizin gibi dernekler sayin bakandan daha kolay randevu alabilmektedir. Lütfen bu konuda duyarlılık göstererek ehliyet mağdurlarının sesi olalım "

Sizlerden de ricam aynısını kopyala-yapıştır yapıp ya da kendi cümlelerinizle bir e posta yazarsanız belki sorunumuz sayin bakana ulaşır.

Dip not: Engelliler konfederasyonu e posta adresi: engellilerkonf@gmail.com

Merhaba

Görüşlerinize katılıyorum.Bende aynı durumdayım hak etmediğim tertibatlar verildi.Bilirkişi ile tertibatsız araç sürebildiğimi belgeledim.Fakat bakanlık yine de kabul etmedi.Bende cimer den çok yazdım fakat nafile.Güzel bir metin hazırlayalım bir çok kişi aynı anda cimerden sağlık bakanlığına gönderelim düşüncesindeyim.

Aynen bi ehliyet yenilicez diye tuhaf tuhaf hareketler yaptırıyor aile hekimi

Merhaba arkadaşlar bir çoğunuz gibi ben de sürücü olamaz raporundan muzdaribim. Yaşım 29. Ehliyete ilk kez 2016'dan sonra çıkan hepimizi mağdur eden yasadan sonra başvuru yaptım.

Benim merak ettiğim nokta 2016 yılından önce yapılan "Sürücü olabilir" muayeneleri nasıl yapılıyordu? Böyle alakasız muayenelerle engelliler mağduriyet yaşıyor muydu?

Üst Alt