Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alacağım hakem hastanenin raporuna göre B sınıfı ehliyetim iptal olur mu?

Nihat61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba sag ayakta polyo sekeli var.2007 yilinda b sinifi ehliyet aldim ve aktif olarak b sinifinn kullanabilcegi araclari kullaniyorum. Hic bir bir sorun yasamiyorum. Ayagimda ksalik yok sadece incelik var ve ayak bilegi hareketsiz. Simdi birde a2 aldim ehliyete isletmek icin trafik tescile gittigimde ayagimdaki sorunu farkedip hakem hastahaneye sevk ettiler. B + a2 surucu olurmu diye. Daha once aldigim raporlarida ona ekleyip gonderdiler. Hakem hastahane raporlari bozarmi. Ehliyetim iptal olurmu?

Kötü haber vermiş gibi olmayım ama gelecek rapora emniyet uymak zorunda bu yüzden gelecek hakem hastane raporunda da b sınıfı ehliyet alamayacın yazacaktır büyük ihtimalla. Çünkü ayak bileğinin sabit olduğunu yazmışsın. geçmiş olsun...

Raporun sonucunu kestirmek zor. Doktorların ne kadar akıllı ve vicdanlı olduğuna göre değişir sonuç! Lütfen gelişmeleri burada paylaşın...

Üst Alt