Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alacağım araç yaklaşık bana ne kadara mal olur?

forsa

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
Yeni bir araç alma arefesindeyim 31.500 e anlaştık 700 tl aparat tutacak aparatı muaineden gecirmek 150 tl
artı kasko.. kasko masraflar hariç daha nekadar mas rafım olur bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim saygılar.. Araç honda jazz otomatik fun

FORSA Aparat ayakla ilgili ve sadece gazın sola aldırılması ise abartılı fiyat verilmiş

Alim aparat bana ayit anlaştık. Şuana kadarki süreç.. 10.000 peşin 21.5000 taksit.. 21.500 masrafı 500 tl 260 tl ferdi sigortası.. 760 tl verdim bankaya 718 tl 36 ay ödenecek..
yukarıda yazdım bundan sonraki süreçte ne masrafı olur?

Aracın anlaşmış olduğunuz fiyatı haricinden; Aparat ücreti (projelendirme ve aparat 700 TL ??? ) ---Noter ücreti yaklaşık 300 TL(Aparat için Çizilen Projenin her sayfasının Noter Tastiği ve Vekalet)--- Araç muayene ücreti(yaklaşık 200 tl) Ben bu belirttiğim ücretler haricinde hiçbir ücret ödemedim ,yalnız belirtmiş olduğun Aparat ücreti 700 TL Bana pahalı geldi dediğim gibi Aparat sadece gazı sola aldırmak için ise biraz daha fiyat araştırması yap bence .Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım

Üst Alt