Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü arabamla binebileceğim bir araç arıyoruz..? Alım işlemleri nelerdir?

Büyükbey

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iyi günler Arkadaşlar bi kaç sorum olacak bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.. Şimdiden TeşekkürLer...

Ben % 100 özürlü raporuna sahibim ve araç almak istiyorum. Hem Engelli Hemde diyaliz Hastasıyım taşıma amaçlı alacağız aracı ve babam alacak.. Beni Götürmek amacıyla kullanacağımız için Akülü arabamla binebileceğim bi araç istiyoruz.. Aklımızda bi kaç model var aslında.. ama; indirimi konusunda şüphelerimiz var.. Citroen Nemo Vizyon 1.3. Fiat Fiorino Panorama. Gibi Araçlar Düşünüyoruz.. Bu Araçlardaki Indirimler hakkında bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum yardımcı olurmusunuz..

Diğer ve Daha önemli konu ise Resmi işlemler.. ELimizde Sadece Raporum var ve Araç almam için hangi Yollardan geçmemiz Gerekiyor Ne gibi işlemler yaptırmamız lazım..

Lütfen Yardımcı oLursanız Çok Sevinirim.. Şimdiden Teşekkür Eder Saygılarımı Sunarım..

Paranızı ve raporunuzu cebinize koyup dilediğiniz bir yerden aracınızzı alabilirsiniz... Binek araç olursa onun ÖTV'si % 40 ıolduğundan avantajınız daha iyi olur. Minibüs alırsanız, sanırım onların ÖTV'si % 10'larda.

Marka ve model seçimine dair hiç bir fikrim yok. Alım - Satım forumuna başlık açıp sorabilirsiniz...

citroen nemoların tamamı kamyonet sana indirimi yok denecek kadar az fiat fiorino panoromalar tamamı otomobil indirimi 10000 tl civarında olması gerek ama akülü araç için bu araç çok küçük işinizi görmez ben doblo panoramayı sattım küçük geldiği için citroen jumpy otomobil aldım onu incele şu an sıfırı yok ama Toyota citroen Peugeot ortak bir araç çıkaraacak bu aylarda onu acelen yoksa bekle internetten bir araştır

merhaba
eğer akülü sandalyemle arabaya bineceğim diyorsanız ,benim size tavsiyem FORD TRANSİT COURNEY önden çkişli. çünkü sandalye ile binince arabanın tavan yüksekliği çok önemli .babam arabanın kullamasından çok memnun . bende sandalyemle binince çok rahat ediyorum.

Arkası uzun fiorinolar görüyorum sokakta onların arkası tamamen bir akülüyü alabilir. Fiyat olarakta doblo ve connectlerden baya ucuzlar.

Üst Alt