Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akineton yeşil reçeteli ilaç bağımlılığından nasıl kurtulabilirim?

Akineton başlamayın içmeyin
Akineton içmek yerine antipsikotik dozu düşmeli
AKineton bağımlılık yapar pişmanlıktır
Ben zor kurtuldum günlerdir içmiyorum
Kafa karışıklığım geçti dalgalanmıyorum artık

eskiden aldığımda rahatlatıyordu şimdilerde aldığımda ise sıkıntı yapıyor yinede doktora yazdırıyorum elimde bulunsun

@rosary,

Galiba Akinetonun da belli bir kullanım süresi var, bir süre sonra rahatlatmaktan çok rahatsızlandırıyor.

Akineton belli bir süre sonra korku yapmaya başlıyor . Beni ilaçlar hastalandırıyor galiba bu gidişle ilaçları kademeli bir şekilde kesecem bakalım inşallah alevlenme olmaz.

Bağımlılık yaptı
Günde 4 tane 5 tane içiyorum dur diyemiyorum
Kurtulmak istiyorum

@malumokb,

Keyfim yerine geliyor
Daha çok konuşuyorum sosyalleşiyorum
Özgüvenim yerine geliyor
Enerjik ve korkusuz hissediyorum

akineton turu ılacların bağımlılığından kurtulmak için knedınıze ugras edınmenız gerekıyor. çogu arkadas bır evın ıcıne kapanıp hatta odaya kapanıp tedavı olacagını olabılecegını sanıyor. sosyalleserek kurtulabılırsınız. hastaneye yatmakta cogu sefer cozum olmuyor. sızı ılaca ıten sebeplerı ıyı tespıt etmek onlardan uzak tutmak lazım

Dr yazmıştı şimdi konusmadigim bir kişi bağımlısıydi bende korktum içmedim

@markinyos,
Bu etki yarım saat sürüyor
Sonra paranoya, korku, kafa karışıklığı gibi semptomlar oluyor

İçmiycem diyorum ama
Uykudan uyandığımda kaslarım çok kasılmış oluyor, halsiz hissediyorum
Sonra mecburen içiyorum

Bugün 5 tane akineton içtim
İçmiycem derken daha çok içiyorum

rexapin de bağımlılık yapıyor. içmeden uyyamıyorum. bir önerisi olan varmı acaba bırakmam için. melatonin denedim oda uyutuyor ama 3 saat sonra uyanıyorum sonra uyku yok..

@markinyos, kafam güzel olsun derken karaciğere & böbreklere yazık edersin.

Senin durumunda olsam, kendi irademle bırakamıyorsam hastaneye yatıp arınırım. Geçmiş olsun.

@markinyos,

Atipik psikoz raporun olabilir. Bu, her gün yüksek doz akineton almanı meşru kılmaz

Hastaneye yatarsan istesen de akineton alamayacaksın. Vücudun bu ilaçtan arınır. Sağlıklı hale gelirsin

Öylesine öneri olarak yazıyorum Benim meselem değil. İstediğin gibi takıl.

@Descartes,

Kardeş bugünden itibaren akineton elimde kalmadı
Yazdırsam bile alamıycam 10 ekime kadar
Yani hastaneye yatmamın gereği kalmadı
Yarın içmek istesem de içemiycem

Çok şuursuz ilaç kullanmak ilerde karaciğer böbrek yetmezliği yapabilir ,önce doğal yoldan serotonin gibi hormonları artırmayı deneyin sonra ilaç kullanın , hobi vs edinin evde canlı beslenebilir ,zaten engelli insanlar toplumdan sevgiden uzak yaşıyor genelde ,sağlam insanın bile psikolojisini çökertiyor zaten yalnızlık duygusu

Üst Alt