Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekimine yazdırabileceğim ücretsiz takviye ilaçları nelerdir?

anonymous

Aktif Üye
Konular
240
Reaksiyonlar
217
Ben dışarıdan ek takviye almak yerine aile hekimine yazdırıyorum. Bunlar B vitamini, D vitamini, magnezyum, çinko. Bunlar dışında yazdırabileceğim bu takviye haplar dışında hap var mı?

Yukarıda saydığınız vitaminler düşükmü ek olarak kullanıyorsunuz?

Ezbere ilaç kullanılmaz.. değerlerin düşükse ona göre uygun görülürse ilaç yazılır ve kullanılır.

@dreamfail,

@OğuzHan112, düşük olduğu için kullanıyorum. Güneşe çıkmadığım için d vitamini, sürekli kasılma ve kramplar için magnezyum+çinko kullanıyorum

Düşükse 3 ayda bir kan verip ona göre kullanın, herşeyin azı da çoğunda zarlıdır.

@dreamfail,

@OğuzHan112,

Cok sukur ezbere vitamin kullanmanin zararli oldubunu aciklayan farmakolojik bilgisine guvendigim biri acikca yazdi
Sana cok tesekkur ederim

Aile hekimliğide artık kan teslerini yapabiliyor. Öyle hastanın isteğine göre yazmıyor zaten. Düşükse yazıyor.

@dreamfail, Bendede D vitamini eksikliği var. O yüzden elimden geldiğince günde enfazla yarım saat civarı , güneşli havada dışarı çıkıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Geçmiş olsun .

@dreamfail, d3 ün k2 formunu kullanmak lazımmış aile hekimi yazabiliyor mu bunu? ve magnezyum olarak ne yazıyorlar

Üst Alt