Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağzımdan kan geldi. Teşhis koyamadılar. Malulen emekli olabilir miyim?

mesake

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam. 1974 doğumluyum. 1996 yılında tüberküloz hastalığına yakalandım ve devlet hastanesinde tedavi gördüm. 1997 yılında askerlik dönemi geldiğinde askerliğe elverişli değildir raporu verdiler. 1998 yılında özel sektörde işe başladım, 2012 yılında işten çıkartıldım. şu an için 5200 ssk günüm mevcut. 2010 yılında ağzımdan kan gelmesi nedeniyle ssk hastanesinde 1 hafta yoğun bakımda yattım. fakat bu kanın nereden geldiğine dair bir teşis koyamadılar. kan gelmesi durduktan sonra taburcu ettiler, herhangi bir ilaç tedavisi de uygulamadılar. malulen emekli olma hakkım varmı, varsa ne yapmalıyım. saygılar

Oncelikle kalici hastaliklarinizi klinik olarak tespit ettirin.

Tüberkiloz tedavi edilebilir hastaliktir. Sekal (hasar )birakmamissa , bu hastaliga dair oran alamazsiniz.

Son yasadiginiz "agizdan kan gelme" durumunuz icin , tani alin.. hastaligi teshis ettirin..

Teşhis konmadan emekliliğe dair bir şey söylemek maalesef mümkün değil. Bence tanıiçin odaklanın ve iyi bir hastaneye/doktora başvurun.

Sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üzeri rapor alabilmelisiniz ki, sakat statüsünde emekli olabilesiniz:

2008_oncesi.PNG

Üst Alt