Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağız ve Diş sağlığı hakkında sorularınızı cevaplayabilirim?

Diş hekimi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,
Ben Dr. Dt. Timuçin ARI. Diş hekimiyim ve pedodonti uzmanıyım. Pedodonti; çocukların ağız ve diş sağlığı sorunları ile uğraşan dişhekimliğinin bir dalıdır. Son 2 senedir ağırlıklı olarak engellilerin ağız ve diş sağlığı sorunları ile uğraşıyorum. IADH (International Association of Disabilty and Oral Health) de Türkiye'yi council member olarak temsil etmekteyim. Engellilerin ağız ve diş sağlığı ile ilgili eğitimimi Kanada'da tamamladım. Tüm diş sorunlarınız için sorularınızı bekliyorum..

Doktor bey, Öncelikle teşekür ediyorum...

Engelli bir arkadaşımın,
Alt çene ve önden 4-5 diş kenarında (ön) dişeti problemi var. Bu nasıl giderilir.
Ameliyat olması gerekiyor mu?
Farzedelimki ameliyat oldu? Maliyeti tahmini ne olur?

diş eti problemi

Merhaba,

Diş etlerindeki problemlerde tek çözüm ameliyat değildir. Size tavsiyem arkadaşınızın bir diş hekimine gitmesi olacaktır.

Saygılarımla

ben sle+söjogren sendirom olduğumu buyıl öğrendim.(ama zaten serabral palsiydim) bi diş hekimi olarak biliyosunuz ki (engelimin zorluklarını geçtim) söjogren sendirom ciddi ağız kuruluğu ve dış erezyonu, çene ağrısı vs neden oluyor. izlemem gereken öneri ve yol nedir?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt