Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır engelli raporu alamazsam eski raporum iptal olur mu?

mustafacoban1

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Slm Benim 5 Sene Önce Aldım %70 Sürekli Raprorum var Ben Bunu Agır Engelli Raporuna Çevirmek İçin Başvurcam Olurda Agır Engelli Olarak Alamazsam Eski Rapor İptalmi Olur Yenisimi Kullanmamı Lazım

@mustafacoban
Kardeşim ağır engelli'lik durumunu kolay kolay vermiyorlar.
Ağır engelli olabilmek için mutlaka bir başka kişinin bakımına muhtaçlığın olacak.

Şayet durumun böyle değilse,midyata pirince giderken evdeki yarmadan olup,elindeki sürekli raporundanda olma,zira senin gibi pek çok arkadaşımızın başına bu olay geldi ve,sürekli raporları süreliye döndü.

Heleki'de senin rapor 2012 dönemi,işin dahada zor zira 2013 öncesi çoğu raporları yeniden kontrole çağırıyolar,zira o dönemdeki oranlar şuan düşürüldü.

Bu sebebden sana derimki şayet ağır engellilik durumun yoksa otur oturduğun yerde,yoktan başına iş açma.

Son düzenleme:
Tsk mehmet bey ama bana kesin bilgi lazim forumda bu sekilde basina birsey gelmis ve kesin bilgi verebilcek varsa sevinirim ozellikle site sorumlusu bulent abiden

Sürekli ibaresi işaretliyse raporunuzda bu raporunuzu sürekli kulanabilirsiniz.

@Şefika nın dedeiği gibi En son aldığınız rapor geçerli olur

Üst Alt