Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da EKPSS kursu var mı?

haluk01

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
bu sene e kpss ye girecem lisans mezunuyum..bildiğiniz dershane var mı?

Normal Kpss için Murat Eğitim Kurumlarına Gidiyorum Dersler 1 Ay Önce Başladı 21 Ekim de Erkan Eğitim kurumlarının Dersleri Başlıyacak Ekpss Kursu Var mı Bilmiyorum Adana'da.

Yok kardeşim. Normal KPSS kurslarına da gidebilirsin tavsiye ederim.

Adana'da Ekpss hazırlık kursu..?

Merhabalar,
Ekpss'ye lisans düzeyinden gireceğim. Temmuz ayında "Fatih Sultan Mehmet Kültür Evi Engelli Koordinasyon Merkezi'ne" kurs için kayıt yaptırmıştım, eylül'de başlayacağını söylemişlerdi ancak hâlâ başlamadı. Oysa, hazırlık kursları hemen hemen bütün illerde ya açılmış yada kısa bir süre sonra açılacak. Sınava 6 ay gibi kısa bir süre kalmasına rağmen Adana'da henüz böyle birşey söz konusu değil. Adana'da bulunan arkadaşlar, ekpss hazırlık kursu için başka bildiğiniz bir yer var mı?

adana da ekpss kursunun olup olmadığını bilmiyorum ben normal kpss için kursa gidiyorum araştırdım olmadığını söylediler bende normal kpss için kursa yazıldım 1,5 aydır gidiyorum.

Bugün aradım, sadece 4 kişi kayıt yaptırmış, 20 kişi olduğu takdirde açılacak denildi..
bahar bozdak, peki, teşekkür ederim. Efebru01, normal kpss için nereye gidiyorsunuz? Ve ücreti ne kadar?

Üst Alt